Ga mee naar DreamHack!

Door X-G op zaterdag 2 mei 2015 14:55 - Reacties (5)
Categorie: Events, Views: 4.129

http://static.tweakers.net/ext/f/E9pXL9FnMmJTGWkHM02Ouwc8/full.jpg

Het begint al weer langzaam zomer te worden en dat betekend dat wij van Intel Pack4DreamHack binnenkort weer mogen afreizen naar het prachtige Jönköping in Zweden. Niet perse om van het zonnetje te genieten overigens maar eerder om 's werelds grootste computer feestje weer mee te mogen maken.

DreamHack Summer 2015 vindt namelijk plaats van 13 tot 16 juni van dit jaar en beloofd weer het grootste gaming feestje te worden wat deze planeet te bieden heeft. De grootste e-sporters van de wereld zullen aanwezig zijn die games spelen zoals League of Legends, Dota2 en CounterStrike Global Offensive. Daarnaast is er een lan area waar een kleine 10.000 man hun eigen PC meenemen om een weekend lang helemaal los te gaan. Mocht je je nog vervelen kun je een feestje vieren bij de mainstage waar het hele weekend door artiesten optreden of rondkijken op de DreamExpo, waar alle grote hardware partijen bij elkaar staan om hun nieuwste gear te showen.

En het mooiste van alles? Er is een Nederlandse partij die een reis naar dit evenement organiseert! Intel Pack4DreamHack heeft door de jaren heen al meer dan 800 gamers naar dit zweedse evenement gebracht en gaat ook deze zomer weer de rit vanuit Nederland maken.

Met drie opstap plekken door Nederland heen (in de buurt van Eindhoven, Utrecht en Enschede) reist de tour bus door Duitsland, Denemarken en Zweden heen om jou, inclusief je PC, af te droppen bij DreamHack. Hier krijg je een plekje in de speciaal gereserveerde 'Dutch Row' (compleet met oranje vlaggetjes) en kun je met 75 anderen genieten van alles wat DreamHack te bieden heeft.

En dat is natuurlijk niet alles, naast de reis, een BYOC ticket voor DreamHack en een hele berg oud hollandse gezelligheid krijg je ook nog eens leuke goodies! Denk bijvoorbeeld aan je eigen Intel Pack4DreamHack t-shirt, die je mede gamers in Nederland zeer zeker jaloers zal maken als je hem draagt.

Heb jij interesse om mee te gaan naar DreamHack? Dan kun je hier meer lezen over Intel Pack4DreamHack Summer 2015!

Volgende: DreamHack Winter 2014 12-'14 DreamHack Winter 2014

Reacties


Door Tweakers user MrEddy, maandag 4 mei 2015 12:09

Het is jammer dat ik geen gamer ben, want het klinkt als onwijze fun! :)

Door Tweakers user Joey!, maandag 4 mei 2015 16:22

Ik heb me zojuist aangemeld :)

Door Tweakers user pimskie, dinsdag 5 mei 2015 12:20

Vroeger (toen ik nog hardcode COD2 deed :D) gingen we elk jaar naar met de clan naar The Party in Eindhoven. Altijd enorm naar m'n zin gehad op die LAN's maar naarmate ik ouder werd ben ik er mee opgehouden.

Maar als ik dit zo lees begint het toch weer wat te kriebelen :)

Door Tweakers user Lemming, dinsdag 5 mei 2015 19:54

Wel op een best wel korte termijn :s, ik hoop toch wel dat de uitslag van de tockets loting zeker een maand voor vertrek bekend wordt gemaakt, anders wordt het wel lastig combineren met mijn werkgever :'(

Door Tweakers user X-G, woensdag 6 mei 2015 18:10

MrEddy schreef op maandag 04 mei 2015 @ 12:09:
Het is jammer dat ik geen gamer ben, want het klinkt als onwijze fun! :)
Ik game al tijden niet meer, blijft een tof event om heen te gaan, ook zonder te gamen ;)

Reageren is niet meer mogelijk