Ga mee naar DreamHack!

Door X-G op zaterdag 2 mei 2015 14:55 - Reacties (5)
Categorie: Events, Views: 4.129

http://static.tweakers.net/ext/f/E9pXL9FnMmJTGWkHM02Ouwc8/full.jpg

Het begint al weer langzaam zomer te worden en dat betekend dat wij van Intel Pack4DreamHack binnenkort weer mogen afreizen naar het prachtige Jönköping in Zweden. Niet perse om van het zonnetje te genieten overigens maar eerder om 's werelds grootste computer feestje weer mee te mogen maken.

DreamHack Summer 2015 vindt namelijk plaats van 13 tot 16 juni van dit jaar en beloofd weer het grootste gaming feestje te worden wat deze planeet te bieden heeft. De grootste e-sporters van de wereld zullen aanwezig zijn die games spelen zoals League of Legends, Dota2 en CounterStrike Global Offensive. Daarnaast is er een lan area waar een kleine 10.000 man hun eigen PC meenemen om een weekend lang helemaal los te gaan. Mocht je je nog vervelen kun je een feestje vieren bij de mainstage waar het hele weekend door artiesten optreden of rondkijken op de DreamExpo, waar alle grote hardware partijen bij elkaar staan om hun nieuwste gear te showen.

En het mooiste van alles? Er is een Nederlandse partij die een reis naar dit evenement organiseert! Intel Pack4DreamHack heeft door de jaren heen al meer dan 800 gamers naar dit zweedse evenement gebracht en gaat ook deze zomer weer de rit vanuit Nederland maken.

Met drie opstap plekken door Nederland heen (in de buurt van Eindhoven, Utrecht en Enschede) reist de tour bus door Duitsland, Denemarken en Zweden heen om jou, inclusief je PC, af te droppen bij DreamHack. Hier krijg je een plekje in de speciaal gereserveerde 'Dutch Row' (compleet met oranje vlaggetjes) en kun je met 75 anderen genieten van alles wat DreamHack te bieden heeft.

En dat is natuurlijk niet alles, naast de reis, een BYOC ticket voor DreamHack en een hele berg oud hollandse gezelligheid krijg je ook nog eens leuke goodies! Denk bijvoorbeeld aan je eigen Intel Pack4DreamHack t-shirt, die je mede gamers in Nederland zeer zeker jaloers zal maken als je hem draagt.

Heb jij interesse om mee te gaan naar DreamHack? Dan kun je hier meer lezen over Intel Pack4DreamHack Summer 2015!

DreamHack Winter 2014

Door X-G op dinsdag 9 december 2014 11:01 - Reageren is niet meer mogelijk
Categorie: Events, Views: 2.923

Deze afgelopen Winter was weer een record editie voor het bekende gaming & eSports evenement DreamHack. Met meer dan 26.000 unieke bezoekers in totaal en meer dan 22.000 verschillende devices die contact met hun netwerk hebben gemaakt zijn de wereldrecords weer op scherp gesteld

Natuurlijk waren wij weer aanwezig met Intel Pack4DreamHack en hebben we weer een stel mooie video's geschoten:


De reis naar DreamHack


De welbekende Stolwijkse DJ, Dixz op DreamHack


Een overzicht van een dagje DreamHack


Het was weer een super gezellig evenement, kijk voor meer content op de website - Pack4DreamHack.com

Hou je van LAN Parties? Ga mee naar DreamHack!

Door X-G op dinsdag 7 oktober 2014 13:40 - Reacties (20)
Categorie: Events, Views: 7.183

http://tweakers.net/ext/f/fOkDt9aA690oZYaxaTjrh5On/full.jpg

Terwijl het weer langzaam guurder wordt en de 'Winter is Coming' meme weer van stal gehaald mag worden is het voor ons natuurlijk weer tijd om een roadtripje te organiseren. Zoals je misschien wel weet organiseren we, al enkele jaren, iedere winter een roadtripje naar Zweden. Om daar 's werelds grootste computer feestje te bezoeken: DreamHack.

DreamHack you say? Nou, dat is de meest epische LAN die je ooit zult bezoeken in je leven. Met een kleine 10.000 BYOC seats en meer dan 20.000 bezoekers in totaal (tot nog toe wordt het record iedere editie weer verbeterd) is het met recht de grootste ter wereld. Tel daarbij nog eens een berg aan rand animatie op zoals de grootste E-Sports wedstrijden ter wereld (van StarCraft 2 en League of Legends tot aan CS:GO en natuurlijk Hearthstone), een mainstage met een goed gevuld programma (waar artiesten zoals Sabaton, Brennan Heart, Headhunterz en Wildstylez al eerder hebben gestaan) beloofd het weer een groot feestje te worden.

"Dat wil ik meemaken!" zul je nu vast denken. En ik geef je geen ongelijk. Gelukkig is er een oplossing die jou, eventueel zelfs samen met je beste vrienden voor de deur van het Elmia beursgebouw in Zweden afzet. Compleet met je eigen PC & Beeldscherm in de handen. Hoe? Intel Pack4DreamHack is de naam.

Al sinds 2007 organiseren we trips naar de Summer en Winter edities van DreamHack en dit jaar is het niet anders. Je kunt je namelijk aanmelden voor Intel Pack4DreamHack Winter 2014! Voor het bedrag van precies 149 euro per persoon regelen wij een roadtrip van Nederland naar Zweden, inclusief een BYOC seat, mooie goodies en vooral een gezellige ervaring.

Heb je interesse gekregen? Schrijf je dan vandaag nog in, gezien het altijd snel gaat met de inschrijvingen!

DreamHack Summer 2014

Door X-G op woensdag 18 juni 2014 15:12 - Reacties (3)
Categorie: Events, Views: 3.623

En dat was hem weer, de zomer editie van het welbekende gaming & e-sports evenement DreamHack. Natuurlijk waren wij weer aanwezig met Intel Pack4DreamHack en hebben we weer een stel toffe video's geschoten. Een klein overzicht hieronder:


Brennan Heart op DreamHack


Cosplay


De reis naar DreamHack

Het was weer een super gezellig evenement, kijk voor meer foto's, videos en andere content op de website - Pack4DreamHack.com

DreamHack Winter 2013

Door X-G op dinsdag 3 december 2013 09:32 - Reacties (1)
Categorie: Events, Views: 3.035

Een aantal dagen geleden was het dan eindelijk weer zo ver: De Intel Pack4DreamHack bus reed voor bij IKEA Eindhoven en de roadtrip was officieel begonnen. Een kleine 18 uur later stonden we in het Zweedse Jonkoping en kon het feestje beginnen: DreamHack Winter 2013.

Ook dit maal was DreamHack weer een van de beste evenementen op het gebied van gaming en e-Sports. Voor een kleine overview hier een paar van de door ons geproduceerde video's:


Onze reis ernaartoe


De DreamHack opening


De Viking Challenge


WildStylez!

Nog veel meer content, foto's en blogs kun je vinden op onze website:
http://www.Pack4DreamHack.nl

Tot deze zomer!